Від самого заснування у 1980 році Herbalife Nutrition бачить своєю місією зміну життя людей на краще, виготовляючи якісну продукцію для збалансованого харчування.

Дізнайтеся більше в кожному з розділів!
Приєднуйтесь до наших соціальних мереж

Чому Herbalife Nutrition?

Бренд # 1


Herbalife Nutrition — міжнародна компанія, яка представлена ​​в 94 країнах світу та впродовж 40 років поліпшує життя людей. Що робить Herbalife Nutrition брендом №1*? Ефективні персональні програми зниження ваги? Або це безцінний досвід зі складання збалансованого раціону? Безсумнівно, все це є невід'ємною частиною Herbalife Nutrition, але Herbalife Nutrition — це, передусім, люди. Люди, які дбають про якість продукції, люди, які хочуть зробити світ кращим.

Дізнайтеся більше про те, чому Herbalife Nutrition — №1 у світі. *

* В категорії продуктів для зниження ваги, за даними Euromonitor Consumer Health 2018, за 2017 рік

Чому Herbalife Nutrition?

Висока якість продукції


Більше 4,8 мільйонів протеїнових коктейлів Herbalife Nutrition випивають наші клієнти кожного дня! Виробництво, здатне забезпечити людей такими обсягами продукції, потребує постійного моніторингу.

Вся продукція Herbalife Nutrition проходить суворий контроль, що відповідає світовим стандартам якості й законодавству тих країн, де вона поширюється.

Це підтверджується участю компанії в великому числі промислових, торгових і громадських організацій: Всесвітній асоціації прямих продажів, Російській асоціації прямих продажів, СРО (Союз виробників дієтичних добавок до їжі), асоціації AEB (Асоціація європейського бізнесу), Національній асоціації дієтологів і нутриціології (НАДН, Росія).

Также Також Herbaife Nutrition є засновником Міжнародного Альянсу асоціацій виробників дієтичної/харчової продукції (IADSA).

Виробництво продукції Herbalife Nutrition відповідає вимогам Міжнародних практик виробництва, зокрема GMP (Good Manufacturing Practice), і системи менеджменту безпеки харчової продукції «Аналіз ризиків в контрольних критичних точках» ХАССП (HAССP).

Чому Herbalife Nutrition?

Наука в основі


В основі виробництва нашої високоякісної продукції лежить науковий підхід.

Herbalife Nutrition регулярно проводить клінічні випробування своїх продуктів із залученням провідних фахівців та інститутів по всьому світу, використовуючи їхні результати для постійного поліпшення якості виготовленої продукції.

Зокрема, ефективність продукції Herbalife Nutrition підтверджена клінічними дослідженням НДІ харчування РАМН, проведеним у 2014 році: програма зниження ваги з використанням продуктів харчування Компанії — протеїнового коктейлю «Формула 1» і протеїнової суміші «Формула 3» — ефективніша порівняно зі стандартною низькокалорійною дієтою. За результатами дослідження ці продукти схвалені Національною асоціацією дієтологів і нутриціологів.

Всі дослідження здійснюються відповідно до етичних принципів Гельсінської декларації, Правил GСP (Good Clinical Practice, Належна клінічна практика) та чинних нормативних вимог.

Чому Herbalife Nutrition?

Нобелівські лауреати


У створенні та розвитку продукту Herbalife Nutrition беруть участь 300 вчених, котрі працюють по всьому світу, 50 з яких — доктори наук. У складі компанії функціонує Науково-консультаційна рада.

Співробітників і клієнтів постійно консультує великий штаб експертів з великим досвідом, які є знаними професіоналами своєї справи.

Серед вчених, які працюють з Herbalife Nutrition, є і лауреат Нобелівської премії *.

Луї Ігнарро є не тільки членом Науково-консультаційної ради Herbalife Nutrition, а й визнаним експертом з питань серцево-судинної системи.

* Нобелівська академія як незалежна організація не має відношення до компанії Herbalife Nutrition і не може давати жодних рекомендацій або ж схвалювати ті чи інші продукти Herbalife Nutrition®.

Чому Herbalife Nutrition?

Власне виробництво в усьому світі


Запорука якості продукції Herbalife Nutrition — власне виробництво, що дає змогу контролювати кожен етап і концентруватися на якості й ефективності.

Herbalife Nutrition дотримується стратегії Seed to Feed, яка полягає в управлінні всім процесом виробництва: від отримання інгредієнтів до створення кінцевого продукту — що дає змогу здійснювати глибший контроль якості на кожному етапі виробництва..

Інгредієнти для майбутньої продукції вирощуються в екологічно чистих районах планети під уважним контролем фахівців. Далі вони проходять ретельний відбір та обробку. На цьому етапі проводиться аналіз концентрації вітамінів і корисних компонентів, контроль чистоти й безпеки.

Більшість продуктів виробляється в Центрі інновацій і виробництва в місті Вінстон—Салем (США). Вся продукція проходить контроль якості і ретельну перевірку на відповідність складу, зазначеному на етикетці.

Після професійного транспортування продукція дбайливо зберігається в Центрах продажів Herbalife Nutrition, звідки й потрапляє до Вас.

Чому Herbalife Nutrition?

Основи правильного харчування


Продукти Herbalife Nutrition створюються спеціально для того, щоб робити ваше життя кращим, але для досягнення результатів на шляху до кращої версії себе необхідно правильно харчуватися і дотримуватися активного способу життя. В цьому вам допоможуть 6 ключових елементів: протеїн, вітаміни та мінерали, корисні жири, клітковина, фітонутрієнти і водний баланс. Комбінація цих елементів, персонального плану та постійної підтримки від наших фахівців дасть вам змогу поліпшити своє життя, досягаючи поставлених цілей і долаючи всі перепони.

Необхідна допомога? Залишивши заявку на сайті, ви зможете поспілкуватися з Персональним Консультантом Herbalife Nutrition, який буде радий провести для вас безкоштовний wellness—тест і розробити програму збалансованого харчування та контролю ваги.

Розкрийте для себе всю красу активного і здорового способу життя!

Поживні речовини

Соєвий протеїн


Соя — це повноцінний рослинний білок. Вона містить усі незамінні амінокислоти — будівельний матеріал для виробництва всіх видів білкових структур, необхідних нашому організму. У сої мало насичених жирів і немає холестерину (виробляти холестерин здатні тільки тварини).

Додавання до раціону соєвих продуктів може збільшити споживання таких вітамінів, як фолієва кислота й вітамін К, і таких мінералів, як кальцій, цинк і залізо. Крім того, білок значно впливає на зростання й підтримання м'язової маси.

Поживні речовини

Корисні жири


Корисні жирні кислоти Омега—3 (ЕПК і ДГК) присутні тільки в деяких сортах риби (лосось, скумбрія), горіхах, насінні, авокадо та рослинних оліях. Вони підтримують оптимальний артеріальний тиск і рівень тригліцеридів у крові та є необхідними для здоров'я серцево—судинної системи. ЕПК і ДГК є також важливими для нормального функціонування мозку.

Поживні речовини

Вуглеводи


Говорячи про вуглеводи, ми уявляємо собі їжу, що містить крохмаль, — локшину, хліб, рис, картоплю.

Насправді це ще й фрукти, овочі, цільні злаки, бобові, що слугують не тільки основним джерелом енергії для нашого тіла, а й містять вітаміни та мінерали, клітковину та антиоксиданти.

Поживні речовини

Харчові волокна


Клітковина не тільки допомагає комфортному травленню, а й дає відчуття насичення, необхідне для контролю голоду. В середньому людині необхідно 25—30 г клітковини на день, але більшість людей фактично споживає тільки 10 г на добу.

Поживні речовини

Фітонутрієнти


Фітонутрієнти є природними рослинними з'єднаннями, саме вони надають фруктам, овочам, травам, спеціям і деяким цілим зернам красивого кольору.

Кожен фітонутрієнт грає свою роль, наприклад, допомагає захищатися від бактерій. Багато фітонутрієнтів працюють як антиоксиданти, допомагаючи захистити клітини і тканини від ушкоджень, що виникають в результаті нормального щоденного обміну речовин.

Поживні речовини

Вітаміни та мінерали


Вітаміни та мінерали — це мікронутрієнти, які необхідно приймати щодня, тому що в основному вони не виробляються нашим організмом. У цілому роль вітамінів полягає в тому, щоб запускати сотні хімічний реакцій, зокрема, енергетичний метаболізм, розщеплення ліпідів.

Поживні речовини

Амінокислоти


Близько 15% нашого тіла складається з білків*, що в свою чергу складаються з амінокислот. Одні амінокислоти синтезуються організмом, інші, незамінні, можна отримати тільки з їжі. Білок тваринного походження містить всі незамінні амінокислоти, тоді як більшості рослинних білків (за винятком сої) не вистачає потрібної кількості однієї або декількох незамінних амінокислот**.

*Heymsfield SB et al. Multi-component molecular-level body composition reference methods: evolving concepts and future directions. Obes Rev. 2015 Apr;16(4):282-94.
**Hughes GJ, et al. Protein digestibility-corrected amino acid scores (PDCAAS) for soy protein isolates and concentrate: criteria for evaluation. J Agric Food Chem. 2011 Dec 14;59(23):12707-12

Поживні речовини

Кофеїн


Кофеїн сприяє поліпшенню концентрації, але не варто покладатися тільки на нього — пропущені прийоми їжі, незбалансоване харчування та зневоднення також значно впливають на нашу розумову енергію. Крім того, частиною цього балансу є отримання достатнього сну та відпочинку. Якщо вживання кофеїновмісних напоїв заважає нічному сну, було б бажаним скоротити кількість або пити їх тільки в першій половині дня.

Поживні речовини

Водний баланс


Наше тіло приблизно на 60% складається з води, і підтримання водного балансу як зсередини, так і зовні допоможе відчувати себе та виглядати добре. Випивайте до 2,5 літрів води щодня, виконуйте ці прості поради:

  • Ставте склянку з водою біля ліжка, щоб починати день з води — після сну організм завжди відчуває легке зневоднення.
  • Протягом дня стакан або пляшка з водою повинні бути завжди в зоні видимості — як нагадування про добову норму споживання.
  • Пийте воду за 20 хвилин до їжі — це допоможе контролювати апетит.

Особливості харчування

Харчування та сон


У середньому доросла людина має спати від 7 до 9 годин на день. Взаємозв'язок між якістю сну та надмірною вагою може бути двобічним: недостатній сон викликає збільшення ваги, а ожиріння викликає порушення сну 1, 2. Дослідження показало, що брак сну призвів до споживання 385 додаткових ккал на день 3.


ПОРАДИ ЩОДО ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ СНУ:

  • Вимикайте всі електронні пристрої за 1 годину до сну.
  • Обмежте споживання кофеїну.
  • Переконайтеся, що ви п'єте достатню кількість рідини протягом дня.
  • Приймайте їжу не пізніше, ніж за 3 години до сну.
  • Лягайте спати в період з 22:45 до 23:15.

1) Golem DL, et al. An Integrative Review of Sleep for Nutrition Professionals. Adv Nutr 2014;5:742–759.
2) Grandner MA, et al. Dietary nutrients associated with short and long sleep duration. Data from a nationally representative sample. Appetite. 2013 May;64:71-80.
3) Al Khatib HK, et al.The effects of partial sleep deprivation on energy balance: a systematic review and meta-analysis. Eur J Clin Nutr. 2017 May;71(5):614-624.

Особливості харчування

Харчування та стрес


Cтресс провокує негайну реакцію нервової системи* — підвищуються серцебиття й кров'яний тиск, стимулюються потові залози, тимчасово відчувається прилив енергії. Стрес змушує відчувати себе виснаженим і може впливати на якість сну**. Стрес, циркадні ритми та наш імунітет тісно взаємопов'язані. Здорове харчування, сон і синхронізація з природними циркадними ритмами — фундаментальні основи гарного самопочуття.


ПОРАДИ З УПРАВЛІННЯ СТРЕСОМ:

  • Додайте до повсякденної рутини фізичну активність.
  • Приділяйте увагу своєму щоденному раціону — харчуйтеся збалансовано.
  • Знаходьте час для себе за першої—ліпшої можливості.
  • Зосередьтеся на речах, що ви їх можете контролювати.
  • Зберігайте позитивний настрій.

*Nyberg ST, et al. Job strain in relation to body mass index: pooled analysis of 160 000 adults from 13 cohort studies. J Intern Med. 2012 Jul;272(1):65-73.
** Koch CE, et al. Interaction between circadian rhythms and stress. Neurobiol Stress. 2016 Sep 8;6:57-67.

Особливості харчування

Харчування та спорт


Збільшення обсягу фізичної активності в повсякденному житті — оптимальний шлях до здоровішого майбутнього. Пікові показники сили, анаеробної потужності й гнучкості суглобів спостерігаються ближче до вечора, коли температура тіла є максімальною 1,3, а одночасне тренування сили та витривалості ввечері може привести до кращого збільшення м'язової маси порівняно з тренуванням ранком 2. Крім того, дослідження показують, що найкращі результати досягаються тоді, коли тренування було заплановане 1.


ПОРАДИ:

  • Намагайтеся тренуватися як мінімум 150 хвилин на тиждень.
  • Плануйте графік тренувань наперед.
  • Обирайте оптимальний час дня для тренування, його тривалість повинна бути 30—60 хвилин.
  • Чергуйте різні види тренувань — на витривалість, силу, баланс і гнучкість.
  • Вибравши оптимальну фізичну активність, зробіть її регулярною.

1 Chtourou, H, et al. The effect of strength training at the same time of the day on the diurnal fluctuations of muscular anaerobic performances. J Strength Cond Res. 2012. 26(1): 217–225.
2 Hayes LD, Bickerstaff GF, Baker JS. Interactions of cortisol, testosterone, and resistance training: influence of circadian rhythms. Chronobiol Int. 2010 Jun;27(4):675-705.
3 Shibata S and Tahara Y. Circadian rhythm and exercise. J Phys Fitness Sports Med. 2014. 3(1): 65-72

Особливості харчування

Харчування та енергія


Найчастіше ми відчуваємо підвищене тяжіння до сну в другій половині дня — дослідження доводять зниження розумової працездатності 1 й продуктивності праці після обіду 2. Деякі дослідження показують також, що у разі вживання їжі з високим вмістом вуглеводів під час обіду спад енергії відчувається сильніше 3.


КОРИСНІ ПОРАДИ:

  • Намагайтеся спати 7—9 годин на день.
  • Не пропускайте сніданок.
  • Практикуйте здорові перекуси протягом дня — вони допомагають поповнювати запаси енергії.
  • Пийте достатню кількість рідини для гарного самопочуття і продуктивної розумової діяльності.

1 Bes F; Jobert M; Schulz H. Modeling napping, post-lunch dip, and other variations in human sleep propensity. SLEEP 2009;32(3):392- 398
2 Folkard S, Tucker P. Shift work, safety and productivity. J Occup Med. 2003; 53: 95–101
3 Integrative Review of Sleep for Nutrition Professionals. Adv Nutr 2014;5:742–759

Особливості харчування

Харчування та час


Багато фізіологічних і нутріціологічних процесів у нашому тілі залежать від добових циклів. Нещодавні дослідження показали, що час прийому їжі впливає на ефективність контролю ваги. Люди, які обідали до 15:00, досягли набагато кращих результатів у зниженні ваги порівняно з тими, хто обідав пізніше*.


6 СПОСОБІВ ОПТИМІЗАЦІЇ БІОЛОГІЧНОГО ГОДИННИКА:

  • Почніть день із здорового та повноцінного сніданку.
  • У вас повинно бути 3 основних прийоми їжі та 2 перекуси.
  • За можливості складайте план харчування на день і не пропускайте основні прийоми їжі.
  • Збалансуйте свій раціон, уникайте збільшення споживання калорій протягом дня.
  • Дотримуйтеся режиму харчування — їжте вчасно.
  • Харчуйтеся регулярно — знайдіть для себе оптимальну схему харчування та дотримуйтеся її.

*Garaulet M, Gomez-Abellan P, Alburquerque-Bejar JJ, Lee YC, Ordovas JM, Scheer FA. Timing of food intake predicts weight loss effectiveness. Int J Obes (Lond) 2013 Jan; 29.

Слідкуйте за оновленнями сайту

Скоро ми розкриємо вам усі секрети правильного харчування — слідкуйте за оновленнями сайту!
'herbalife:club_zoj.button' is not a component Залишити заявку